AsLog pisze:dreg35 pisze:Gerard to chyba 400 metrów obok niż pokazujesz na fotach ...PHU SUMEX Domki Kempingowe Pole Biwakowe ul. Spacerowa 50, Pęczniew (łódzkie)...
qrcze mnie na liście również nie ma ale nim się pojawię (a nie wątpię że zdjęcia dotyczą miejsca zlotu z koordynat ) to chyba trzeba założyć społeczną listę do TOYTOYA ... choć ten mogę mieć na pokładzie... a jak umyć zęby i stopy ?
może jakieś nieporozumienie ? albo dopiero szybko powstaną warunki dla ponad 200 osób?![]()
Niepotrzebnie bijesz pianę.
Warunki są dla dużo więcej niż 200 osób. Będą i cywilizowane prysznice i ciepła woda całą dobę i toalety zarówno na polu zlotu jak i po sąsiedzku na polu biwakowym. Będzie też wszystko tak aby wszyscy mogli się świetnie bawić, więc nie martw się na zapas.
prezes chyba Cię pojebało... wystarczyło napisać co będzie i gdzie dokładniej...
może będzie i basen olimpijski ale teraz nie ma...
na prysznic zużywa się około 100 l w ciągu 10 min. i wylejesz to w trawę czy zapłacisz za dowóz i wywóz wody...
widzę że muszę się przekonać osobiście jak traktujesz ludzi i ich sprawy... lecz do zlotu zniechęcasz mnie skutecznie... rozumiem że tylko ja jestem zaskoczony panującymi warunkami na 15 dni przed zlotem a warunki są na 2000 osób i więcej... jakoś nigdzie nie znalazłem info o kilkudniowej imprezie która tam się już odbyła...